Leijukujan yritystontit, liiketontti Valssikuja 4

Kohteen tiedot

Ilmoitus jätetty 26.09.2016 10:00:09
Viimeksi päivitetty 26.09.2016
Osoite Valssikuja 4, 78210 Varkaus
Sijainti kartalla Google Maps
Tilan tyyppi yritystontit
Kiinteistötunnus 915-19-1909-1
Tilan koko 30 850 m²
Rakennusoikeus 12 340
Käyttötarkoitus KLH, Liike-, toimisto- ja huoltoasemarakennusten korttelialue. Tontille saa rakentaa vain yhden asunnon liikenteen tai laitoksen hoidolle välttämätöntä henkilökuntaa varten. Laatuluokka 2. Alueella on vireillä asemakaavamuutos.
Kerrosluku 2
Rakennettavuus Alueen rakennetut tontit ovat avoimia ja vähäpuustoisia. Valssikujan ympäristö on osittain avointa maamassojen vaihtamisen vuoksi. Alueen eteläosassa on kostea ja heikosti kantava maaperä, jonka kantavuutta on parannettu ojittamalla ja vaihtamalla maamassoja pidemmän ajan kuluessa perustamisolosuhteiden parantamiseksi. Leijukujan pohjoispäässä maaperä on kantavampaa. Korkeuserot alueella ovat vähäisiä.
Liittymät Kunnallistekniikka sijoittuu kaduille tai muille yleisille alueille tai johdoille varatuille alueenosille. Leijukujan alueen tontit liittyvät Varkauden pohjoisosia yhdistävään Kiertotiehen sekä Relanderinkadun kautta kaupungin keskustaan. Valtatien 5 ja Kiertotien liittymässä toimii liikekeskus Warkauden Portti, jossa on mm. ruokaravintola, huoltoasema sekä mm. matkailijoita palvelevia myymälöitä.
Vuokra 13 821
Hinta 197440
Liitetiedostot Savon Voima, verkostokartta
Teollisuuden ja kaupan laatuluokitus

Lisätietoja kohteesta

Leijukujan alue sijaitsee noin neljä kilometriä Varkauden keskustasta luoteeseen. Alueelle on kaavoitettu tasokkaita liike- ja teollisuustontteja. Liikenneyhteydet ovat hyvät: tonteilta on yhteys kaupungin pohjoisosia yhdistävälle Kiertotielle ja sitä kautta valtatiehen 5. Lähiympäristössä on noin 300 teollisuuden, kaupan ja muun yritystoiminnan työpaikkaa.

Ilmoittajan tiedot

Tekninen johtaja Arto Lehtonen

Varkauden kaupunki

040-5128500

arto.lehtonen@varkaus.fi