Ohjeet ilmoituksen laittamiselle

Sivuston sisältö

TilaNetti on kaikkien Keski- Savon alueella olevien yritystilojen ja yritystonttien avoin ja maksuton markkinointitila, joka on yritysten ja yksityishenkilöiden käytössä. Lisäksi sivustolla voit tutustua alueen yrityksiin ja avoimiin työpaikkoihin.

Avoimet työpaikat näkyvät sivulla te-palvelujen internetpalvelun kautta. Jos haluat saada yrityksesi avoimen työpaikan näkyviin, voit käydä sen lisäämässä te-palvelujen sivustolla www.te-palvelut.fi/te/fi.

Sivuston toteuttaa Keski-Savon kunnat: Heinävesi, Joroinen, Leppävirta, Pieksämäki ja Varkaus.

Sivuston ylläpitäjä on Navitas Yrityspalvelut.

Voit antaa palautetta sivustolta löytyvän palautelomakkeen kautta.

Lisää yrityksesi Keski-Savon alueen yrityksien joukkoon.

Jos haluat yrityksesi tiedot lisättävän sivustolle, niin lähetä tiedot alla olevalla lomakkeella.

Yritystilat ja -tontit

1. Hae tunnusta

Ennen ilmoituksen jättämistä, tulee ilmoittajan hakea tunnusta järjestelmään. Jokainen hakemus tarkastetaan erikseen, väärinkäytösten ehkäisemiseksi.

2. Lisää uusi ilmoitus tai muokkaa vanhaa ilmoitusta

Kohteen lisääminen TilaNettiin on helppoa. Voit lisätä kohteen yksityiskohtaiset tiedot kätevästi TilaNettiin, sekä liittää ilmoitukseesi kuvia ja liitetiedostoja (esim. kuntokartoitukset, pohjapiirrokset), jotka näkyvät ilmoituksesi tietosivulla.

3. Sivuston päivitys

Sivuston toimivuuden takaamiseksi sivustot päivittyvät 3 kk:n välein, jolloin tunnuksen haltijalle tulee sähköpostilla muistutus ilmoituksen päivityksestä. Mikäli päivitystä ei suoriteta, poistuu ilmoitus sivulta.

Ilmoituksen jättäjällä on vastuu poistaa ilmoitus kohteen poistuessa markkinoilta. Sivuston ylläpitäjä ei ole vastuussa sivuilla olevista ilmoituksista. Järjestelmän pääkäyttäjällä on oikeus poistaa ilmoituksia.