Hasinmäen teollisuustontit, Valimokatu tontti 5

Kohteen tiedot

Ilmoitus jätetty 27.09.2016 08:57:18
Viimeksi päivitetty 06.10.2022
Osoite Valimokatu, 78870 Varkaus
Sijainti kartalla Google Maps
Tilan tyyppi yritystontit
Kiinteistötunnus 915-21-2113-5
Tilan koko 21453 m²
Rakennusoikeus 8581
Käyttötarkoitus T, Teollisuus- ja varastorakennusten korttelialue. Suurin sallittu kerrosluku on 2. Tonttitehokkuus (kerrosalan suhde tontin pinta-alaan) on 0,40. Laatuluokka 2. Kaavoituksessa on merkitty varaus Kiertotien yhdistämiseksi Jäppiläntiehen. Hasinmäki liittyy Kiertotien ja Hasintien sekä Kiertotien ja Relanderinkadun kautta Varkauden keskustaan. Jaettavissa pienempiin tontteihin tonttijaolla.
Kerrosluku 2
Rakennettavuus Hasinmäellä maaperä on pääasiassa kantavaa moreenia, jonka rakennettavuus on hyvä. Laajat metsäalueet itä- ja pohjoispuolella ulottuvat valtakunnallisesti arvokkaan lintujärven Ruokojärvi rantaan saakka. Tonteilta puusto on pääosin poistettu. Rakennettavuusluokka II.
Liittymät Tonteille on vesihuolto- sähkö- ja aluelämpöliittymämahdollisuus. Hasinmäen katuverkkoa rakennetaan sitä mukaa, kun tontteja varataan tai luovutetaan. Kiertotieltä on matkaa valtatie 5:n liittymään noin 200 metriä. Hasinmäen teollisusualue mahdollistaa monipuolisen yritystoiminnan. Lähistöllä sijaitsee liikenneasema, useita päivittäistavara-, auto-, sisustus sekä rautakauppoja käsittäen noin 300 työpaikkaa.
Vuokra 5256
Hinta 75085
Liitetiedostot Yritystonttien luovutusehtoja ja rakentamistapaohjeet
Rakennettavuusselvitys
Teollisuuden ja kaupan laatuluokitus
Maaperäselvitys

Lisätietoja kohteesta

Varkauden luoteisosassa sijaitsevalla Hasinmäen teollisuusaluella on monipuolinen valikoima vapaita teollisuustontteja. Hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva Hasinmäki soveltuu erinomaisesti teollisuuden ja varastorakennusten tarpeisiin. Monet tonteista ovat jaettavissa yrityksen ja liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Ilmoittajan tiedot

Tekninen johtaja Arto Lehtonen

Varkauden kaupunki

040 512 8500

arto.lehtonen@varkaus.fi