Hasinmäen liiketontit, Hasinmäentie 1

Kohteen tiedot

Ilmoitus jätetty 27.09.2016 14:59:28
Viimeksi päivitetty 05.10.2022
Osoite Hasinmäentie 1, 78870 Varkaus
Sijainti kartalla Google Maps
Tilan tyyppi yritystontit
Kiinteistötunnus 915-21-2102-10
Tilan koko 3 322 m²
Rakennusoikeus 1 329
Käyttötarkoitus KTY, Liike-, toimisto- ja ympäristöhäiriötä aiheuttamattomien teollisuusrakennusten korttelialue. Asemakaavan tavoitteena on sijoittaa alueelle liiketoimintaa, toimistotiloja, varastorakennuksia sekä teollisuutta. Korttelirakenteen ja tonttijaon perusteella alueelle tavoitellaan pientä ja keskisuurta yritystoimintaa. Laatuluokka 1.
Kerrosluku 2
Rakennettavuus Hasinmäellä maaperä on pääasiassa kantavaa moreenia, jonka rakennettavuus on hyvä. Laajat metsäalueet itä- ja pohjoispuolella ulottuvat valtakunnallisesti arvokkaan lintujärven Ruokojärvi rantaan saakka. Tonteilta puusto on pääosin poistettu. Rakennettavuus II, II = rakennukset perustetaan enimmäkseen maan varaan anturaperustusta käyttäen.
Liittymät Hasinmäen alueen pääkokoojakatu on Kiertotie, josta on matkaa valtatie 5:n liittymään noin 200 metriä. Hasinmäen katuverkkoa rakennetaan sitä mukaa, kun tontteja varataan tai luovutetaan. Maakuntakaavassa ja strategisessa yleiskaavassa on merkitty varaus Kiertotien yhdistämiseksi Jäppiläntiehen. Alue liittyy Kiertotien ja Hasintien sekä Kiertotien ja Relanderinkadun kautta kaupungin keskustaan.
Vuokra 1 488
Hinta 21264
Liitetiedostot Maaperäselvitys
Rakennettavuusselvitys
Teollisuuden ja kaupan laatuluokitus

Lisätietoja kohteesta

Hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva Hasinmäki soveltuu erinomaisesti toimistotilojen, varastorakennusten sekä pienimuotoisen teollisuuden tarpeisiin.

Ilmoittajan tiedot

Tekninen johtaja Arto Lehtonen

Varkauden kaupunki

040-5128500

arto.lehtonen@varkaus.fi